De nieuwe
generatie
zorgverleners

Icoon StudentCare

voor flexibele en ambitieuze studenten die ervaring in de zorg willen opdoen.

Icoon TalentCare

voor artsen en verpleegkundigen die zichzelf en de zorg willen verbeteren.

Icoon WeCareAcademy

voor talentvolle zorgverleners die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

In 2016 zijn we gestart met een droom: het zorgsysteem in Nederland beter maken voor iedereen. Want wij vinden dat iedereen recht heeft op de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Dat geldt ook voor de nieuwe generatie zorgverleners. We werken er met elkaar hard aan om die ambitie elke dag een beetje meer waar te maken.

De WeCareGroup ontwikkelt en ondersteunt een nieuwe generatie artsen, verpleegkundigen en studenten die net als wij vinden dat de zorg beter kan en moet. Deze bevlogen vakmensen snappen dat betere zorg begint bij jezelf. Omdat motivatie, zingeving en werkplezier de basis vormen voor succes en duurzame inzetbaarheid. Samen met hen werken we vastberaden en toegewijd aan onze missie: voor iedereen in Nederland de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht.

Wij zijn de nieuwe generatie zorgverleners

Zorgdragen voor de nieuwe generatie

Ons doel is om optimaal werkvermogen te creëren bij de nieuwe generatie zorgverleners. Het persoonlijke ontwikkeltraject biedt zorgverleners een bewezen effectief programma van praktijkervaring, training en coaching. Zo geven we ze de aandacht, uitdaging en support die ze nodig hebben om zich blijvend te ontwikkelen. Als zorgverlener én als mens.

Betere zorg begint bij jezelf

Beter maken. Dat doet het hart van zorgverleners sneller kloppen. Om dat waar te maken moet je als zorgverlener wel stevig in je schoenen staan en je blijvend ontwikkelen. Want betere zorg begint dan ook bij zorgverleners die in zichzelf willen investeren. We kijken kritisch naar onszelf en zijn de aanjagers van kleinschalige verbeterinitiatieven op de werkvloer. Zo brengen we duurzaam verandering teweeg.

De nieuwe generatie zorgverleners weet datBetere zorg begint bij jezelf

Bevlogen koploper in de verandering

We komen zelf uit de zorgpraktijk en weten hoe het is om zorgverlener te zijn. Dat onbeschrijfelijke gevoel als je écht iets kunt betekenen voor een patiënt. We kennen ook de worsteling met het systeem en de toenemende werkdruk. Het kan en moet anders. We willen patronen doorbreken en een nieuwe generatie zorgverleners in hun kracht zetten.

Carrièregerichte én persoonlijke ontwikkeling

Bij ons krijgen zorgverleners volop ruimte en mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Naast het opdoen van relevante werkervaring, werken ze via de WeCareAcademy aan persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills. We moedigen ze aan om ondernemerschap te tonen en actief bij te dragen aan zorgverbetering.

Ontwikkeling van een nieuwe generatie zorgverleners

We Care + We Dare + We Aspire + We Share

Samen staan we sterker en krijgen we meer voor elkaar. Betrokken, behulpzaam en bevlogen zetten we ons elke dag in voor onze zorgverleners en elkaar. Samen werken we doelgericht aan persoonlijke ontwikkeling en resultaatgericht aan zorgverbetering. Omdat we ervan overtuigd zijn dat werkplezier en het waarmaken van ambities de basis vormen voor succes en duurzame inzetbaarheid.

Ons verhaal
De nieuwe generatie zorgverleners

Neem contact met ons op

Wil je weten wat We Care Group voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.