Carrièregerichte én persoonlijke ontwikkeling

TalentCare ontwikkelt basisartsen en verpleegkundigen en ontzorgt zorginstellingen door heel Nederland

Artsen en verpleegkundigen van TalentCare aan het werk

Voor startende zorgverleners

die zich persoonlijk willen ontwikkelen en samen willen werken aan betere zorg.

Startende zorgverleners bij talentCare
Onze talentvolle jonge zorgverleners

Voor zorginstellingen

die behoefte hebben aan talentvolle zorgverleners die de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht leveren.

Artsen en verpleegkundigen van TalentCare verlenen de best mogelijke zorg bij instellingen in de eerste- en tweedelijnszorg.

Goed werkgeverschap

Best Workplace NL 2021

In juni 2021 is TalentCare door Great Place To Work Nederland uitgeroepen tot Best Workplace in de categorie medium grote organisaties. Hier zijn we trots op! Vooral omdat het een erkenning is voor goed werkgeverschap. En dat vinden we belangrijk binnen de hele WeCareGroup.

Persoonlijke aandacht voor al onze medewerkers is wat ons betreft dé sleutel tot werkgeluk. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou?

Persoonlijk Leiderschap Weekend

Persoonlijk Leiderschap Programma

Goede zorg begint bij goede en gelukkige zorgverleners. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarbij jouw persoonlijke groei en werkgeluk centraal staan. Een ontwikkelprogramma waarin je, in 1 tot 3 jaar, heel veel over jezelf leert in 3 fasen: ik, ik en de ander, en impact.

Je doet het zelf, maar je doet het niet alleen! Als member van de WeCareAcademy ben je onderdeel van onze care-community. Een club voor en door zorgverleners. Er staat een bataljon mensen voor je klaar: mentoren, coaches, loopbaancoaches en jouw manager. Je krijgt competentietrainingen en gelegenheid om te sparren met collega’s, ervaringen en zorgen te delen en successen te vieren.

Het hoogtepunt vormt het jaarlijks Persoonlijk Leiderschap Weekend; met een programma dat volledig in het teken staat van ontspanning én versnelling in je persoonlijk ontwikkeling. Al 2 jaar op rij met 9,1 beoordeeld!