Vacature

Ambassadeur Team Artsen

Zet jij je als ANIOS in om samen met ons de nieuwe generatie zorgverleners te ontwikkelen?

Vind jij als afgestudeerd arts dat betere zorg begint bij onszelf? Vind jij ook dat iedere ANIOS in Nederland recht heeft op de best mogelijke begeleiding? En wil jij hier op een andere manier dan als ANIOS jouw talent voor inzetten? Start dan bij ons als Ambassadeur van ons Team Artsen. 

Wat ga je doen?

Als Ambassadeur ben jij onderdeel van ons Team Artsen. Zo help jij ons om een nieuwe generatie zorgverleners te vergroten. Je houdt je dagelijks bezig met de ontwikkeling van ANIOS en met het uitdragen van onze missie. Hierbij richt jij je op de volgende werkzaamheden:

 • Je geeft presentaties door het hele land bij beurzen, congressen, studieverenigingen en TalentTours; 
 • Je voert buddy-gesprekken met onze ANIOS. Dit zijn vertrouwelijke gesprekken waarin onze ANIOS samen met jou sparren over onderwerpen waar ANIOS tegenaan lopen;
 • Jij neemt samen met onze managers en recruiters voor ons Team Artsen nieuwe ANIOS aan die zich graag willen ontwikkelen door middel van ons Care4Life programma; 
 • Jij bent verantwoordelijk voor het geven van feedback op het vakinhoudelijke onderwijs van ons Care4Life programma.

Dit kun je bij ons verwachten als Ambassadeur Team Artsen

 • Behoud van ANIOS salaris, jaarlijkse groei en indexatie aan de hand van ons personeelshandboek.
 • Een opleidingsbudget waarmee je bijvoorbeeld de opleiding tot coach of NLP practitioner kunt volgen; 
 • Leuke borrels en diners met onze zorgverleners en het kantoorteam;
 • Een gezellig en fijn klein team in een prachtige clubhuis in Bussum;
 • Een baan waarin jij je optimaal kan ontwikkelen en jouw passie voor de zorg in kwijt kan;
 • Jaarlijks een persoonlijk leiderschapsweekend met alle collega’s;
 • Arbeidsvoorwaarden op maat: 
  • Lease auto of volledige reiskostenvergoeding;
  • Keuze uit 25, 27 of 30 vakantiedagen
  • 24-32 urige werkweek;
  • Vakantiegeld maandelijks of jaarlijks uitbetalen.

Wie ben jij?

Als je bij ons aan de slag gaat, word je onderdeel van een jong en leergierig team. Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier gaan bij ons hand in hand.

Jij bent een enthousiaste ANIOS die gelooft in de kracht van ontwikkeling, maar werkt dat je jouw voorliefde voor de zorg graag op een andere manier inzet dan enkel als ANIOS. Je wilt je tenminste 2 jaar aan onze organisatie verbinden voor 24-32 uur per week. Je vindt het niet erg om ook in de avonden of weekenden te werken. 

Daarnaast ben jij iemand met een bovengemiddeld ambitieniveau en zet je graag in voor een betere zorg in Nederland. Wij noemen dit: een ‘voor elkaar krijger’!

Wie zijn wij?

De WeCareGroup is opgericht door en voor zorgverleners en begeleidt een nieuwe generatie zorgverleners bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder de WeCareGroup vallen TalentCare en StudentCare. Jonge artsen, verpleegkundigen en medisch studenten werken bij ons om werkervaring op te doen in de zorg en dus versneld te groeien in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit doen zij via onze eigen WeCareAcademy. Vanuit deze academy bieden wij een ontwikkelprogramma aan en organiseren wij verschillende events, kennissessies, onderwijs en workshops.

Wij beantwoorden graag jouw vragen. Deze mag je mailen naar [email protected] of stuur een appje naar 0653974122. Heb je geen vragen en wil je direct reageren? Solliciteer dan via onderstaande knop, dan nemen wij contact met je op.

Stefan Ottenbros

Oprichter & Directeur WeCareGroup

Stefan Ottenbros

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij je als ANIOS inzetten om samen met ons de nieuwe generatie zorgverleners te ontwikkelen? Stuur mij dan een berichtje (0653974122), ik ben benieuwd naar jouw wensen.