Vacature

Loopbaanprogramma voor Verpleegkundigen (HBO-V)

Wil je ontdekken hoe jij als Verpleegkundige het beste tot je recht komt en wat écht bij jou past? Dan is het Loopbaan traineeship voor Verpleegkundigen echt iets voor jou!

Samen je plek binnen de zorgwereld ontdekken

Bij TalentCare ontdek je waar jij het beste tot je recht komt. Je doet via verschillende opdrachten ervaring op in de eerstelijnszorg. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door training, coaching en vakinhoudelijke opleidingen.

Bij TalentCare komt iedereen uit de zorg dus wij snappen wat jij meemaakt als zorgverlener. Je kunt altijd met ons sparren, ook met artsen. Zo sta je een stuk steviger in je schoenen. Vind nu je droombaan bij de beste werkgever van Nederland (Great Place To Work 2021).

Wie ben jij en waar ben je naar op zoek?

Jij bent een laatstejaars HBO-V student, net afgestudeerd of HBO-verpleegkundige met al enkele jaren werkervaring. Je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan, maar je weet nog niet precies waar je passie ligt.

Je wilt je op persoonlijk en professioneel ontwikkelen, houdt van afwisseling en bent nieuwsgierig wat er allemaal binnen de eerstelijns zorgwereld te ontdekken valt. Tot slot kan je niet wachten om ook een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg.

Dit kun je van ons verwachten

 • Alle aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Direct een vast contract;
 • Salaris tot € 4.300,- p/m o.b.v. 36 uur (excl. ORT);
 • Een ORT hoger dan in de CAO: tussen de 147 % en 160 %;
 • regelmatig een borrel of samen eten tijdens de onderwijsavonden;
 • Keuze uit 25, 27 of 30 vakantiedagen;
 • Leaseauto of volledige reiskostenvergoeding;
 • 24, 32 of 36-urige werkweek;
 • Jaarlijks Persoonlijk Leiderschapsweekend met alle collega’s;
 • Vakantiegeld maandelijks of jaarlijks uitbetalen.

WeCareAcademy: brengt leren in de praktijk

Je leert supersnel door de intensieve begeleiding i.c.m. praktijkervaring in verschillende vakgebieden. Naast je werk volg je elke 2 weken onderwijs via onze eigen WeCareAcademy.

We volgen hierbij de CanMeds-rollen. Een afwisselend programma met vakinhoudelijk onderwijs, loopbaan-coaching, competentietrainingen zoals samenwerking en communicatie, of intervisie met je vakgenoten.

Uniek is het jaarlijks Persoonlijk Leiderschap Weekend, waar je samen met collega verpleegkundigen en artsen, extra verdieping en versnelling in je persoonlijke ontwikkeling doormaakt.

Betere zorg begint bij jezelf

Alle zorgverleners van TalentCare zetten zich tijdens hun werk actief in om de zorg te verbeteren. Niet groots en meeslepend, maar in kleine stapjes en van binnenuit. Dat begint bij je eigen ontwikkeling.

Wij begrijpen dat er tijdens je opdracht veel op je afkomt. Daarom krijg je vanuit je manager alle ondersteuning om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Zó groei jij als verpleegkundige en als mens. En daar profiteert de zorg weer van.

Loopbaan Traineeship, drie componenten

De drie componenten van het Loopbaan Traineeship zijn zorgvuldig op elkaar en op jou afgestemd. Precies de juiste mix, zodat jij na 24 maanden nóg sterker in je schoenen staat!

 • Persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching
  • Loopbaanbegeleiding
  • Ontwikkeling persoonlijk leiderschap aan de hand van Canmeds
 • Vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Intervisie
  • Vakinhoudelijk onderwijs
 • Werkervaring bij meerdere opdrachtgevers

Contact en interactie

We werken samen aan jouw professionele groei en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare manager terecht. Bij je vakinhoudelijke ontwikkeling is er veel interactie met collega-trainees. Dit onderlinge contact maakt jouw traineeship extra interessant en leuk.

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Met het Loopbaan Traineeship investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website lees je daar meer over.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje of ons persoonlijk leiderschapsweekend. Daar ontmoet je ook je collega-verpleegkundigen  en artsen. Want de beste zorg lever je sámen!

Doe je mee?

Reageer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met onze Loopbaanadviseur, Michelle Verwijs via 06-24268022 of [email protected] Tot snel!

Michelle Verwijs

Loopbaanadviseur

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar TalentCare en heb je vragen of opmerkingen over deze vacature die je graag met mij of één van mijn collega’s wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in of stuur een mail.