Vacature

ANIOS / Verstandelijk gehandicapten (Arts VG)

Als talentvolle ANIOS zie je jezelf al werken in de eerstelijnszorg. Je bent alleen nog niet zeker op welke plek dit is. Bij TalentCare ontdek je welk specialisme écht bij je past, terwijl je relevante ervaring opdoet in de praktijk en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Ontdek de verschillende mogelijkheden, zoals werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg als Arts VG.

90% van onze ANIOS start in
het specialisme van hun keuze

TalentCare zorgt dat jij binnen 1 tot 3 jaar klaar bent voor je gewenste opleiding. Door een combinatie van relevante werkervaring en begeleiding helpen wij jou om erachter te komen welk specialisme bij jou past.

Wij komen zelf uit de zorg en wij weten tegen welke uitdagingen je aan kunt lopen. Waar je dus ook start, wij begeleiden jou gedurende het gehele traject. Vind ook jouw droom opleidingsplek bij de beste werkgever van Nederland 2021 (Great Place To Work).

Dit kun je bij ons verwachten

  • Alle aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitgebreid onderwijsprogramma, intervisie en coaching;
  • Salaris hoger dan in de CAO; tot € 5.300,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur;
  • Direct een vast contract;
  • Lease auto of volledige reiskostenvergoeding;
  • Gezellige borrels en diners;
  • Persoonlijk leiderschapsweekend met alle collega’s;
  • Gunstige ORT-regeling; Tussen de 150% en 200%;
  • Keuze uit 25, 27 of 30 vakantiedagen;
  • Vakantiegeld maandelijks of jaarlijks uitbetalen.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij onze samenwerking met diverse eerstelijns zorginstellingen, doe je relevante werkervaring op in de geneeskunde voor verstandelijk gehandicapten. Daarnaast heb je aansluitend ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld psychiatrie, ouderengeneeskunde of sociale geneeskunde te verkennen.

Aan de slag als Arts VG

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij onze samenwerking met diverse eerstelijns zorginstellingen, doe je relevante werkervaring op in het vakgebied AVG. Als Arts VG bied je vanuit een instelling zorg voor verstandelijk gehandicapten. Dit zijn cliënten die zowel intern op het terrein wonen als extern in woonwijken.

In de werkzaamheden ligt de nadruk voornamelijk op het leveren van kwaliteit boven kwantiteit. Je krijgt de gelegenheid om veel dieper op de problematiek van de cliënten in te gaan. Je bent in staat om binnen een multidisciplinair team behandeling en zorg op maat te geven. Zo werk je onder andere samen met een psychiater, huisarts, andere medisch specialist(en), verpleegkundigen, ANIOS, klinisch psycholoog, vaktherapeut, AIOS en GGZ Agoog.

De juiste begeleiding: WeCareAcademy

Ons ontwikkelprogramma kent een uitgebreid onderwijsaanbod dat wordt verzorgd vanuit onze interne opleider: de WeCareAcademy. Denk aan kennissessies en trainingen in handige vaardigheden zoals samenwerken of communicatie.

Tijdens intervisie bespreek je eigen casuïstiek; een goed moment om ervaringen te delen met collega’s en af te sluiten met een borrel. Het hoogtepunt is het jaarlijks Persoonlijk Leiderschapsweekend. Dit staat geheel in het teken van ontspanning én je persoonlijk ontwikkeling.

Betere zorg begint bij jezelf

Wij begrijpen dat er tijdens je opdracht veel op je afkomt. Daarom krijg je vanuit je manager alle ondersteuning om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

We helpen jou met ontwikkelvragen door middel van een coach. Ook kun je terecht bij een collega uit het vak die tevens je buddy is. Of klop aan bij een externe mentor die met 30 jaar ervaring voor de juiste begeleiding.

Zó groei jij als dokter en als mens. En daar profiteert de zorg weer van.

Doe je mee?

Neem rechtstreeks contact op met Michelle Verwijs via 06-24268022 of [email protected] Michelle beantwoordt graag al je vragen over werken én ontwikkelen bij TalentCare Tot snel!

Michelle Verwijs

Manager Zorgcoördinatie

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar deze functie of heb je vragen/ opmerkingen die je graag met mij of één van mijn collega’s wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in.