Heb jij het in je?

Jij wil gericht bijdragen aan de wereld, met een baan die meer is dan alleen maar werk verzetten. Jij wil iets teweegbrengen; écht iets veranderen en écht iets voor anderen betekenen. Dan is dit je plek. Want mensen zoals jij zijn precies zoals wij.

We zoeken jou!

Iemand die zich vol overtuiging inzet om anderen vooruit te helpen; die niet moppert over problemen maar meedenkt over oplossingen; die liever aanzet dan afwacht; nieuwsgierig, leergierig en resultaatgericht.

We zoeken collega’s die, net als wij, actief willen bijdragen aan een gezondere gezondheidszorg, die anders durven denken en handelen met hart voor onze zorgverleners. Medestrijders in onze vooruitgangsdrang.

Bekijk hier wat onze mensen op kantoor zeggen

Onze missie is de zorg in Nederland beter maken. Elke dag een beetje. Dat doen we door De Nieuwe Generatie Zorgverleners te ontwikkelen; we bieden zorgverleners, naast een passende baan, vakinhoudelijke trainingen, support en een persoonlijk ontwikkeltraject. Zo maken we ze sterk voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

Stefan Ottenbros:

Oprichter WeCareGroup

“We moedigen je aan om zelf nieuwe stappen te zetten. Dat doen we niet door je hand vast te houden. Doen we bij onze zorgverleners ook niet. We staan achter je, steunen je in je wensen en ambities, maar verwachten ook van je dat je ondernemerschap en betrokkenheid toont. Dat je begrijpt dat de zorg altijd doorgaat en wij als ondersteunend team er moeten staan als ze ons nodig hebben. Dus ook regelmatig in de avond of het weekend. Op onderwijsavonden zijn we er allemaal. Omdat het leerzaam is, maar vooral ook heel gezellig.”

Persoonlijk Leiderschap

We verwachten veel van je, daar zijn we eerlijk over. Maar het levert je ook veel op. Jij krijgt alle kans je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. We gaan er vanuit dat je jezelf inmiddels goed kent, zelf reflectief in je werk staat en weet waar je hart sneller van gaat kloppen.

Wat wij zoeken, zijn voor-elkaar-krijgers! Mensen met persoonlijkheid en overtuigingskracht, die energie krijgen van samenwerken in een klein dynamisch team met een duidelijk doel en grote ambities.

Ons kantoorteam aan het woord

Bekijk ook ons cultuurboek

 Wil je meer weten over hoe we hier te werk gaan, met elkaar omgaan en wat onze kernwaarden zijn? Check ons Cultuurboek.

Onze vacatures

Ambassadeur Team Artsen

Ben jij een creatieveling in woord en/of beeld. Ben je bekend met

Meewerkstage Events en Online Marketing

Ben jij een creatieveling in woord en/of beeld. Ben je bekend met
Michelle Verwijs
Manager Zorgcoördinatie

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil je meer weten over werken bij ons op kantoor? Plan dan hier een afspraak in of laat een bericht achter.